Proizvodi
Kuhinje, moderne kuhinje, kuhinje po meri

Kuhinje

Zaradi hitrega ritma življenja med tednom v kuhinji preživimo bolj mali časa, ki pa ga želimo kar najbolje izkoristiti. Zavedamo se, kako pomembno je, da so vsi kuhinjski elementi izdelani z mislijo na potrebe sodobnega časa. Naše podjetje je prepričano, da je zaradi napredne tehnologije, ki jo uporabljamo, kuhanje v naših kuhinjah učinkovito in polno užitkov. Kuhinje je mogoče popolnoma prilagoditi vašim željam in potrebam – vse od kuhinjskih omaric, do velikega kuhinjskega otoka bo odsevalo vaše življenje.

preberi več » Dnevne sobe, tv omarica, vitrina

Dnevne sobe

Dnevna soba je osrednji prostor vsake hiše ali stanovanja. Zato je še posebej pomembno, da se v njej dobro počutimo. Več kot tri desetletja izkušenj v našem podjetju so zagotovilo, da se boste v svoji dnevni sobi vedno počutili odlično. Oblikovanje in vrhunska izdelava pohištva, kot so televizijske omarice, mizice, omare in drugi elementi, bosta zagotovo izpolnili vaša pričakovanja in želje. Oglasite se čim prej in skupaj bomo poskrbeli za izris načrtov, izbiro pravih materialov, izdelavo in montažo. Poskrbeli bomo za vaše udobje.

preberi več » spalnice, postelje, posteljni okvirji

Spalnice

Spalnica je kotiček v vsakem domu, kjer potrebujemo sprostitev in umirjenost. Naše moderno pohištvo izdelano s tradicionalnimi metodami, bo poskrbelo, da boste v spalnici pozabili na stres vsakdanjega življenja in se resnično spočili. Po naročilu izdelujemo postelje, nočne omarice in garderobne omare, ter vse ostalo, kar bi želeli imeti v spalnici. Pokličite nas še pred začetkom opremljanja nove spalnice in pripravili bomo izris, izbrali materiale in na koncu sestavili spalnico vaših sanj.

preberi več » spalnice, postelje, posteljni okvirji

Otorske sobe

Nepozabne in po meri izdelane otroške sobe...

preberi več » otroške sobe, ptroške omare, pogradi, prevoijalna miza

Predsobe

Če ste se vedno spraševali, kam pospraviti številne čevlje, potem so omarice za predsobe mizarstva Meznarič pravo izbira vas. S sodobnimi tehnikami in novimi funkcionalnosti poskrbimo, da je predsoba urejena, hkrati pa so vse potrebne stvari vedno pri roki. Nikoli več ne boste iskali ključev ali priljubljenega plašča.

preberi več » kopalnice, kopalnica po meri

Kopalnice

Kljub temu, da v kopalnici leseno pohištvo ne prevladuje, je še kako pomembno, v kakšno okolje umestimo umivalnik, kopalno kabino ali kad. V mizarstvu Meznarič poskrbimo, da se dizajn kopalniške opreme popolnoma ujema z omarami in pohištvom za umivalnik. Materiali, ki jih uporabljamo, so moderni in izdelani na način, ki zagotavlja dolgoletno zadovoljstvo.

preberi več » notranja vrata, vrata, masivna vrata

Vrata

Izdelujemo najrazličnejše vrste notranjih vrat. Vrata je mogoče popolnoma prilagoditi potrebam in zahtevam kupcev, saj jih izdelujemo po naročilu. Vrata so narejena iz sodobnih materialov in odporna na udarce in vlago. Smo pravi naslov tudi za izdelavo drsnih vrat in različnih pregradnih sten.

preberi več » izdelava pohištva za poslovne prostore, poslovni prostor, pisarna

Poslovni prostori

Zavedamo se, da je pri pohištvu namenjenem poslovnim prostorom funkcionalnost največjega pomena. Hkrati pa nikoli ne pozabimo na kakovosten material in vrhunsko izvedbo. Po predhodnem dogovoru lahko za vaše pisarne in druge poslovne prostore izrišemo in izdelamo pisarniške mize, predalnike, omare in vse ostalo, kar je potrebno za uspeh vašega podjetja. Pri izdelavi pohištva vedno uporabljamo material najvišje kvalitete in uporabljamo sodobno tehnologijo.

preberi več » oprema šolskih prostorov, omarice za oblačila

Oprema šolskih prostorov

Za številne šole smo pripravili izris in izdelali uporabno pohištvo, ki je odporno na udarce in bo zagotavljalo potrebno udobje številnim generacijam šolarjev. Opremljamo najrazličnejše šolske prostore – od telovadnic do laboratorijev in drugih prostorov. Pri izdelavi uporabljamo le materiale, ki zagotavljajo dolgoletno uporabnost in skladnost z vsemi zahtevanimi standardi.

preberi več » sanitarne kabine, sanitarne kabine na javnih prostorih

Sanitarne kabine

Po naročilu izdelujemo pregradne sanitarne kabine za najrazličnejše potrebe. Možna je vgradnja v telovadne in druge javne prostore, uporabljajo jih šolah, fitnes centrih, na bazenih, v telovadnicah in številnih drugih prostorih.

preberi več » kegljišča, oprema za kegljišča

Kegljišča

Mizarstvo Meznarič z več kot trideset letno tradicijo izdeluje vso potrebno opremo za kegljišča. Kegljišča ustrezajo mednarodnih standardom in predpisom. Povprašajte nas od podrobnostih in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo.

preberi več »